23948sdkhjf

Byggefolk smider Netto-planer i skraldespanden

En ny Netto-butik på 1.000 kvadratmeter i Pilshuse-kvarteret i Nyborg er taget af bordet. Forklaringen skal findes i planloven, skriver Fyens.dk. 

Bag planerne står Amstrup & Baggesen Entreprise, som har mere end 150 Netto-forretninger på samvittigheden rundt om i landet. Tanken var, at dagligvarebutikken skulle være en del af et større projekt med 22 boliger, alt i alt 15.000 kvadratmeter. 

Men selvom både kommune og politikere i Teknik- og Miljøudvalget ifølge fyens.dk skulle være indstillet på at starte det nødvendige lokalplanarbejde, bliver det ikke til noget.

Lokalplanen sætter nemlig grænser for hvor tæt dagligvarebutikker må være, og hvor stort et areal de må optage inden for et givent område. Og her spænder en nærliggende Menu ben på begge områder.

– Vi vidste godt, at der kunne være udfordringer ved at bygge en dagligvareforretning. Men vi ville gerne have en melding fra kommunen på, om det var en mulighed, eller om det ikke var en mulighed. Med det svar, der ligger nu, går vi i gang med at lave et skitseforslag til, hvordan vi i stedet kan bruge den trekant, der ligger ned mod Bøjdenvej, til boliger, siger direktør i Amstrup & Baggesen Entreprise, Niels Ove Jensen, til fyens.dk. 

Byggefirmaets planer omfatter nu et projekt med 25-35 boliger af typen tæt-lave bebyggelse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.117